Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
1) jak můžeš vědět co přesně kde a jak dělá?
2) neurážej tu hned
3) to je hodně divné, že se mu lagne myš tak, že se s ní může dívat pouze směrem kde je jeho protivník
EDIT: 4) Jak víš, že mu nejdou hacky? Z toho usuzuji, že tobě jdou a proto si to chtěl zkusit i u něj. To, že našel nějaký co jede, tak to už ti asi neřekl.....
Bohužel jako důkaz se dá počítat pouze demo 1.
Upravil/a Slovis dne 27.03.2012 18:08
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"
Prostě měl WH, nepřímo to i přiznal ... podle mě tady diskuze končí
Upravil/a Slovis dne 27.03.2012 18:15
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"