Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravím, stala sa mi taká vec, že po kompilácii mapy (ktorá trvá o dosť rýchlejšie než obvykle) sa spustí cs ale nespustí sa mapa. Miesto toho vypíše toto:
Console initialized.
Base networking initialized.
"sv_cheats" changed to "1"
Initializing deltas
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7 (cstrike)
Exe build: 16:10:54 Aug 10 2018 (7960)
128.0 Mb heap
GL_VENDOR: NVIDIA Corporation
GL_RENDERER: GeForce GTX 1060/PCIe/SSE2
GL_VERSION: 4.6.0 NVIDIA 417.01
GL_SIZES: r:8 g:8 b:8 a:0 depth:24
Sound Initialization
Set primary sound buffer format: yes
2 channel(s)
16 bits/sample
11025 bytes/sec
DirectSound initialized
Loaded library demoplayer.dll.
Loaded library core.dll.
Creating fake network channel.
Loaded library core.dll.
DemoPlayer module initialized.
Parsed 353 text messages
WARNING: failed to locate sequence file global
joystick not found -- driver not present
Adding: cstrike/dlls\mp.dll
Dll loaded for mod Counter-Strike
map change failed: 'asd' not found on server.
Ten istý problém som už mal a bol problém v použitých textúrach. Očividne, je to opäť takýto problém, kedže doteraz všetko fungovalo. Pridal som pár nový vecí a zrazu bum, už to nechce ísť. Chcem sa spýtať, prečo to je problém? A ako zistím, v ktorom packu sa nachádza textúra, ktorá robí problémy? Kedže, ako vravím, doteraz všetko fungovalo. Ďakujem
Backup napsal:
Tak se ti to pravděpodobně nezkompilovalo správně. Do toho kompilačního logu jsi se díval?
Nene, moc tomu nerozumiem. Vrátil som sa späť po pár rokoch a už si veľa vecí nepamätám. Ale zistil som že to neni textúrou. Dané vytvorené objekty boli najmenšie možné štvorce (nie na výšku). Ked som ich vymazal a opäť spravil, už to fungovalo takže som z toho trošku mimo že kde bol teda problém