updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
Tak... thread uz dlho stoji na bode mrazu, tak myslim nastal cas hodit nieco noveho.. keby vsak len bolo co.. =D
...tak som sa rozhodol popisat aspon to malo co sa zmenilo od poslednej kompilacie, a to malo co sa chystam v najblizsej dobe zmenit alebo upravit, az sa k tej modrej ikonke s kladivom zas opat dostanem.
A ako sa to hovori? Raz vidiet je lepsie nez 100x pocut?
Takže rovno pridám screenshot, a dá sa povedať, že s kľúčovými oblasťami z mapy.
screen:
Tak a teraz podrobnejšie k jednotlivým screenshotom..
1. Ako je vidno na screene, na ct spawne sa toho moc nemení/nezmenilo. V dohladnej buducnosti vsak pravdepodobne pribudne niekde v tejto oblasti prístupová cesta k plantu B z dovodu zleho/pomalého switchovania plantov u ct, pri polozenej bombe.
2. a 10. Plant A prechádza drsnými kozmetickými úpravami... co vsak z volným miestom? Wpoly na 450.. miesto pre detailizáciu teda je.. podmienkou sú dalšie skrýše, kam by ukempili svoju prdel CTčka pred "teráčmi". Idea missing.
3. Takto nejako som poriešil vstup do "kát". Je to vlastne dvoj-prístupová cesta k plantu A, takže rushujúci terroristi sa tesne po rozdelení na dve skupiny, môžu atakovať plant z dvoch strán naraz!
4. Baraky su hned vedla seba, a tento barak "A" konkretne spája "plant A" - "t spawn" - "barak B" - "mid area" takže ponúka naozaj široké spektrum možností kam dalej s bombou...
5. Plant B je asi už len vecou doladovania nejakých detailov, optimalizácie.. pracovat sa už bude len na "dne".
6. S T spawnom som zatiaľ spokojný, je to len jednoduchá - dlhá ulička, takže už len pár svetiel na správnych miestach, možno na niektorých miestach trocha rozšíraiť, a tuto by to už aj bolo hotové.
7. Cestička spájajúca "katy" s "t spawnom". Sem takisto už len pár vecičiek, za ktoré by sa šlo schovať, a hotovo..+ samozrejme svetla..
8. Schody sú zatiaľ miestom s najvyšším počom wpoly (750).. je možné, že toto miesto ešte prejde razantnejšou úpravou.
9. Vnútro "baraka B" ejkejej kúpele? Zatiaľ tam panuje tma, ale už čoskoro sa bude svietiť aj tam...
Ako ste si určite všimli, mapa je ešte stále pomerne tmavá, takže to je ďalšia vec na "to do" liste.. Chcem ju ešte o trochu viac svetlejšiu, a popridávam aj nejaké tie "fakle" tam kde sa to bude hodiť. Skybox som zatiaľ nehľadal, takže som tam nateraz šupol len jeden zo základných.. Čo sa interaktívnych vecí týka, moc sa toho v tomto smere nezmenilo. Boli pridané akurát tri dvere-"vrzačky". =D