updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
lentilko... podla fotky usudzujem, že si na základke, čo už väčšina ludí z tadeto není.... prevažne chodia na strednu... a tam máš omnoho menej času byť doma, t.j. mapping nie je prednejší než škola... takže ak nechcu, nenuť ich...
Já je nenutím, jen jim to říkám aby se nevymlouvali.. Ale já toho mám taky dost - hraju na saxofon, chodím do dechovky, na pinec, budu možná aj na florball, ven chodím.. Atp. Ale stejně si myslim že se to stihnout dá.. Je škoda že se vám do toho nechce..
PS: Ale předpokládám, že kdyby se soutěž map uspořádala i bez vašeho svolení tak byste se všichni zúčastnili
Upravil/a Lentilko dne 09.09.2011 06:34
ani jeden z vás neví co to je nemít čas ... v pondělí,úterý a středu mám školu do 16:50 a čtvrtek a pátek do 15:10 ... úterý středa čtvrtek a pátek v 17:00 musím bejt už na tréninku z kterýho se vracím okolo 21:00 a v pondělí a sobotu od 18:00 do 22:00 mám tancování ... vy máte takovýho času že nevíte co s ním .... myslí si tu někdo že se vymlouvám, a že bych snad nebyl radši, kdybych místo celodeního sraní se někde radši byl u PC a hrál CSko nebo mapoval ?? .... jedinej volnej čas an kamarády nebo něco "normálního" budu mít od příštího týdne už jen o výkendech, ale do nich mi ještě budou zasahovat zápasy a brigády, takže víš co mi může ten dotyčnej říkat o vymlouvání se a nechuti a že prej on nemá čas :-P
"Chytněme bigna do pytle a deportujme zpět do Maďar"
DÍKY BOHU ŽE NEMÁM ŽÁDNÝ KROUŽKY A PODOBNĚ jinak bych byl v prdeli jak KoRis.
Upravil/a XXL_cz dne 09.09.2011 15:17
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
Tak Korisovi dávam plný súcit, ani ja by som tak nechcel mať(mám to trochu lahšie )... A pre Lentilka-aspoň vieš ako to chdí... myslím že väčšina vrátane mňa je na tom podobne... Ja sa tiež domov vraciam zo školy asi o 17:00, (mám školu na druhom konci mesta )... Potom pingpong čo neviem ešte kedy, takže neaké dva dni z pracovného týždňa prídem domov o osmej večer... ešte ulohy a pod a je 22:00... Mappujem len cez víkendy, alebo ako teraz-cez prázdniny... Takže myslím že mapperská suťaž by bola super, aj keď by musela trvať dlho...