Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Ach bože, tak to abychom rovnou nahodili hlguard, nebo sxe, nebo něco podobného, jestli chceme zvýšeně kontrolovat každého hráče
máme dva názory+můj. Kdy to uzavřeme? když nějaká strana bude mít 4 hlasy?
Já si myslim že ten konec je docela jasnej - oba vyběhli hned ze spawnu a viděli že na jejich nikdo nepřeběh. Jeho spoluhráč to vzal přes celej jejich spawn, takže věděl že tam už nikdo asi nebude protože by ho jinak zabil když by tam někdo campoval. Pak už zbývá jen málo možností, nejpravděpodobnejší je, že se drží s tím, kterýho zabil u té bedny. (Nevim jak ostatní ale já sem si hned spárou mezi skálou a bednou všiml, že tam ještě někdo stojí.)
Upravil/a XXL_cz dne 14.03.2012 12:21
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
@XXL: Nech ho obhajovat sám, třeba jsi mu právě pomohl se z toho dostat.
Pohybné situace tam rozhodně byli, ale i tak se z toho vykecal nakonec. Kdyby uměl používat WH, tak je možné že na to ani nepřijdeme. Zdálo se mi že si tam často kontroluje přes zeď pozice protihráčů, ale na takové mapě to nejde dokázat.
Navrhuji unban a zvýšenou pozornost adminů na Habaxe/Osoka. Pokud bude příště lamit, tak to bude rozhodně divné. Ale pokud to zapne, tak ho musíme chytit.. @Habax:Budu tě sledovat ve dne i v noci, pokud dostaneš unban. S tím počítej...