Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Tak mě tu máte zas...tentokrát jsem se rozhodl přetvořit mapu de_nuke na zombie mapu. Rozhodl jsem se nechat tu největší budovu s podzemím" (ta,kde se pokládá bomba). Z dřívějších zkušeností jsem se prvně rozhodl udělat nejdříve skybox, zbavit se leaku atp.....z nějakého článu jsem si zde stáhl noční oblohy. Vybral jsem si oblohu night1up.wad. Po přečtení článku "Skybox" jsem dal Map-map prosperites-enviroment map a napsal jsem tam night1. Mapu jsem zkompiloval, oteřel v csku a bohužel to nefungovalo podle mých představ. Zkoušel jsem tam dát i jiné jména těch obloh aj celé názvy, ale pořád tam zůstala ta původní obloha z de_nuke. Prosím, poraďte. Děkuji za odpověď....
Už to funguje.....jen jsem restartoval vhe a už to jede...
Ještě by mě zajímalo, proč při každém přidání entity light mi to hodí při kompilai error....
Ahoj, bylo by dobré napsat co ti to hází za error, popř. přihodit celý kompilační log.
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"