Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravim. Celu dobu som si od Vas len pytal rady, no svoju mapu (respektive mapy) som tu nikdy neodprezentoval. Rozhodol som sa teda, ze to urobim "hromadne". Mapy su zoradene podla abecedy, nie podla poradia, v akom som ich robil. Aj ked su niektore mapy len "prerabky" niektorych znamych map, vsetky mapy su robene odznova, takze som nedekompiloval, ale mapy robil odznova. Rozhodol som sa odprezentovat iba mapy, ktore sa hravaju na serveroch, kedze vela mojich map uz "neexistuje". Pevne verim, ze sa vam budu aspon niektore z nich pacit. 35hp_grey - Klasicka 35hp mapa "zbuchana" za 30 minut u bratranca, ktoremu som konfiguroval VHE a potreboval som odtestovat funkcnost. Napriek tomu si ju (dovolim si tvrdit) vela hracov oblubilo.
deathrun_anthrax - Chcel som skusit vytvorit aj deathrun mapu a vdaka uspesnosti zm_anthrax som sa rozhodol spravit jej deathrun_ verziu s podobnymi texturami.
zm_anthrax - Jedna z mojich prvych map a zaroven prva mapa, ktora sa hrava na serveroch. Aj ked s nou nie som spokojny a vela veci by som dnes spravil inak musim povedat, ze hraci si ju velmi oblubili a dovolim si tvrdit, ze je (respektive bola) to najoblubenejsia mapa na "Kotelnackom" zombie servery. Tato mapa je (ciastocne) texturovo inspirovana mapou zm_franqeeto_final
zm_blast - Jednoducha mapa s pouzitim par textur. Mapa mala byt povodne prerabka jednej velmi nepodarenej zombie mapy, kde sa hraci ani nemohli dostat do ukrytov (nazov si uz nepametam), avsak tvorba tejto mapy sa "zvrhla" do inej podoby a rozhodol som sa ju urobit podla seba.
zm_toronto_new - Prerabka znamej zm_ mapy zm_toronto. Pri ukryte z pohoviek, stolov, atd. bolo "fixnute" to, ze sa hraci dali nakazit cez niektore casti nabytku. Takisto boli pridane/prerobene niektore nove ukryty a prerobena sachta. Chcem podakovat hracovy s menom 72 Virgins, ktory prisiel s napadom prerobit tuto mapu.
zm_winter_army - Prerabka mapy zm_army - jej zasnezena verzia s upravenymi ukrytmi. Vdaka patri takisto Virginsovy, ktory navrhol ukryt v jame v strede mapy a takisto pomahal pri niektorych detailoch mapy.
Mapy vypadaj dobře. Nejvíc z nich se mi líbí deathrun_anthrax, ty černožlutý zebry po okrajích tomu dávaj ten dobrej vzhled.
Upravil/a XXL_cz dne 13.05.2012 19:27
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
To jo no, mě zombie v CS 1.6 nebaví. V source tam je to větší adrenalin, tam se dycky střílí do věcí z fyzikou a staví se baríkády. A někdy to nejde takže sou hrozný nervy a to je lol jak furt někdo nadává do voice.
Ale nejhorší je, když se složitě postaví dokonalá barikáda, ale pak se objeví někdo z automatickou brokovnicí co se chce taky schovat, ale nestihl to. Takže to celý rozstřílí. To se dycky nejvíc nadávalo. Pak za nim samozřejmě hned vlítne banda zombíků a konec
Upravil/a XXL_cz dne 13.05.2012 22:33
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
Zo screenov sa mi mapy páčia, aj keď Zombie mód veľmi nehrávam, rovako ako Deathrun. Vyzerá to tak, že až budem mať čas, stiahnem si ich a prezriem trocha lepšie .