Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Vopred sa ospravedlňujem, ak je názov zavádzajúcu i ale nenapadá ma krátke vysvetlenie môjho problému . Ide o to, že v niektorých wad-och a myslím, že aj v tých od Valve sú textúry tlačidla, ktoré ked stlačím, textúra sa rozžiari a po nejakej dobe/ked vypnem znova zhasne(alebo sa zelená zmení na červenú napr.) zaujímalo by ma, ako tento efekt dosiahnuť, či sa to vôbec dá. Dakujem za každú pomoc.
Ty textury mají před názvem buď +0 nebo +A, a zbytek názvu je u obou stejný (např. +0CRETE_SWITCH). To kde je +0 značí, kdy je to zapnuto, +A vypnuto. To, že to svítí (a tím si teď nejsem jist, jestli opravdu svítí),to je asi tím, že ta textura je zapsána v lights.rad. Ve stejné sloce jako kompilační tooly. Tam je mimo jiné nastavena síla a barva světla.
No, ten effekt dosáhneš prostě tím, že tu texturu takhle pojmenuješ.
Díky pekne. Dosť som to potreboval vedieť, som rád, že existuje miesto, kde mi ochotne poradia .A lowpack má možno pravdu, aj toto by mohlo byť v nejakom článku...ale to je jedno, hlavne, že to mám tu .