Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Opět vás zdravím s mým dalším dotazem Dokončil jsem svou mapu kde jsem měl zbraně na zemi atd. (zkrátka aim mapu), spustil NS CSko, načetl mapu a vše bylo v pohodě. Když jsem si mapu dal na Steam CSko a spustil jsem ji tam zjistil jsem že zbraně tam nejsou. Myslel jsem si že za to mohou pluginy, tak jsem všechny pausnul, restartoval server ale pořád nic. Je tady někdo kdo ví čím by to mohlo být??
Víš jistě, že je to ta samá verze té mapy? Pokud jsi opravdu vypl všechny pluginy, tak je to vážně divné. Můžes zkusit dát tu mapu na náš herní server, to pak zjistíš jestli je záhadný problém v mapě nebo v tvém steam csku/serveru.
Dominio napsal:
Víš jistě, že je to ta samá verze té mapy? Pokud jsi opravdu vypl všechny pluginy, tak je to vážně divné. Můžes zkusit dát tu mapu na náš herní server, to pak zjistíš jestli je záhadný problém v mapě nebo v tvém steam csku/serveru.
¨
Už to funguje, bylo to mou deme*cí... Mapa normálně funguje akorát jsem nevypnul pluginy... jak jsem psal tak jsem je jen pausnul a nic víc. Njn myslel jsem že to stačí ale nejspíš ne Každopádně díky a omlouvám se za zbytečný topic.