Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Mám problém při otevření mapy, kompilace proběhla ok ale když se ji snažím otevřít v CSku tak mi to napíše "WARNING: Couldn't open program fil.wad" a mapa se vypne. mohl by mi někdo pomoct? ještě mi řekněte že je potřeba nové kompilace (trvala 38 minut)
Ve složce s cskem ti chybí soubor fil.wad (jsou to textury). Jestliže jsi žádný takový soubor nestahoval tak si odstraň všechny textury ve VHE a dej si je tam znovu. Taky mi VHe vytvořil wad soubor sám od sebe a tohle mi pomohlo.
Ne, wad z názvem fil ti nechybí, je to část cesty která vede přes Program Filles. Jestli si dobře pamatuju, tak tohle se prej stane, když máš v csku moc textur. Tak skus nějaký odebrat.
Upravil/a XXL_cz dne 15.08.2012 15:09
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
XXL_cz napsal:
Ne, wad z názvem fil ti nechybí, je to část cesty která vede přes Program Filles. Jestli si dobře pamatuju, tak tohle se prej stane, když máš v csku moc textur. Tak skus nějaký odebrat.
Jak říkám mě se to taky stalo a stačilo textury odebrat a znovu přidat.