updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
1. Stava sa mi pocas hrania CS 1.6 po cca 5-15min, ze len tak bez dovodu zamrzne hra. Niekedy bezi v pohode bez mrznutia a inokedy stale zamrza. Kamarat spominal ci by nemohol byt problem s BOTmi, ja som vytvoril subor .nav, ked mapa bola 5vs5 a neskor som zvysoval pocet spawnov no .nav ostalo povodne. Totiz ked mam vela BOTov v hre tak skor to zamrza ako ked mam menej.
2. Mal som problem, ze hoc mapa bola pre 16 T, tak stale sa mi niekolko BOTov zabilo pri spawne (spawnul sa jeden BOT v druhom), musel som v mape mazat spawny a znova rozmiestnovat a tak sa mi stale menej a menej zabijalo pri spawne s 8,4,2 az nakoniec sa mi stale objavuju vsetci 16 a nikto sa nezabije. Ma to nieco spolocne s tym, ze boli spawny blizko seba ? a musia byt dalej od seba ?
1. Stava sa mi pocas hrania CS 1.6 po cca 5-15min, ze len tak bez dovodu zamrzne hra. Niekedy bezi v pohode bez mrznutia a inokedy stale zamrza. Kamarat spominal ci by nemohol byt problem s BOTmi, ja som vytvoril subor .nav, ked mapa bola 5vs5 a neskor som zvysoval pocet spawnov no .nav ostalo povodne. Totiz ked mam vela BOTov v hre tak skor to zamrza ako ked mam menej.
2. Mal som problem, ze hoc mapa bola pre 16 T, tak stale sa mi niekolko BOTov zabilo pri spawne (spawnul sa jeden BOT v druhom), musel som v mape mazat spawny a znova rozmiestnovat a tak sa mi stale menej a menej zabijalo pri spawne s 8,4,2 az nakoniec sa mi stale objavuju vsetci 16 a nikto sa nezabije. Ma to nieco spolocne s tym, ze boli spawny blizko seba ? a musia byt dalej od seba ?
1. Deje sa to aj keď sa pripojíš na nejaký online server? Trebars tvorbamap? Ak ano, v prvom rade, skús úplne preinštalovať csko, či chyba nieje v ňom. Ak problém nezmizne, tak by som predpokladal chybu v pc. (grafika/procesor/alebo žeby sa s tým "bil" nejaký iný program?). Takže najskôr klasika, nainštalovať najnovšie ovládače (príp. skúsiť staršie?). Skús si aj čeknúť teploty (napr. programom "speedfan" ) či je všetko v poriadku. Ak nič nepomôže, tak ešte skús vložiť do cska nejaký "high fps config" a "high fps models" zníži to nároky na systém / lepšia stabilita hry (za cenu horšieho vzhľadu hry ofc). By the way, ked riešiš podobný problém (čo môže mať súvis aj s pc) bolo by vhodné uviesť aj nejaké tie parametre, že "system spects".
2. Ano, je to tým že sú spawny blízko seba.
btw. obcas, csko zamrzne aj mne tak, že musim ukoncit cez task managera (hlavne vtedy, ked strácam veľké množstvo paketov kôli netu xd).
Upravil/a lynx dne 27.12.2012 21:35
Na online serveroch nehram, jedine s par kamaratmi cez hamachi, ale vtedy to ide bez problemov. Problem je len ked hram proti vela BOTom. No praveze ja mam v CSku pomenene vsetky modely zbrani, textury decals za kvalitnejsie vo vyssom rozliseni a pod. tak to by mohla byt pricina + stary ovladac na grafike. Mal som najnovsi no musel som dat stary kvoli VHE, lebo mi nefungovalo 3D okno. Ako siel predtym CS si nespominam, ale viem ze raz som mal tento problem a raz nie... tak bohvie mozno podla toho aky som mal ovladac a ci som mal pomenene modely za kvalitnejsie. Dnes idem preinstalovat winXP tak uvidim po preinstalacii ako pojde, dam nove ovladace a snad pojde aj VHE ako ma...
PC: Pentium4 HT 3GHz, RAM 2GB DDR/400, Ati Radeon X1600 AGP 4x
Upravil/a medved dne 28.12.2012 11:18