Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Dobrý večer,
opravdu jsem nečekal, že se tady zas tak brzy, ale bouhžel už nevím, na koho se dál obrátit. Nedávno jsem se tu objevil s problémem "sprit páry" -> na kotelnu. Tentokrát potřebuju pomoct s hudbou. Stáhl jsem si dokonce i příkladovou mapu, ale ani tam to nejede. Vždycky jsem hudbu konvertoval z mp3 do wav přes FormatFactory a stříhal jsem to v programu GoldWave, ale nevím proč, dneska mi to prostě nešlo. Přidávám balíček s příkladovou mapou a jednou z "mých" sestříhaních písniček (v mapě), balíček jinak obsahuje ještě jednu sestříhanou písníčku a dva originály těchto písniček...
Díky za váš čas.
Zvuk musí být ve formátu PCM, 8bit, mono. V GoldWave to tak můžeš uložit.
Momentálně mám trochu přenastavenej hammer, takže nemůžu kompilovat, ale rmfko vypadá v pořádku. (ta hudba2 by měla fungovat, až to bude ve spůrávným formátu)