updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
** Executing...
** Command: Change Directory
** Parameters: "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1"
* Could not execute the command:
Change Directory "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1"
* Windows gave the error message:
"Přístup byl odepřen."
** Executing...
** Parameters: "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1"
Change Directory "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1"
"Přístup byl odepřen."
** Executing...
"Přístup byl odepřen."
** Executing...
"Přístup byl odepřen."
** Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1.bsp" "C:\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\moje_mapa_1.bsp"
The command failed. Windows reported the error:
"Systém nemůže nalézt uvedený soubor."
** Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "c:\documents and settings\david futera\plocha\složky, programy a ostatní\hammer\maps\moje_mapa_1.pts" "C:\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\moje_mapa_1.pts"
The command failed. Windows reported the error:
"Systém nemůže nalézt uvedený soubor."
To by mělo jít clipping toolem, (vlevo 3. od spoda) ale tím nemůžeš vyříznout přímo díru, dycky jde jenom 1 směrem takže si nejdřív musíš udělat 2 řezy 1 směrem, označit vnitřní pruh který ti po řezání vznikl a ten znovu příčně rozžezat a pak střed smazat.
A asi si měl problém s tím, že ti dycky 2. část řezu zmizela - to se dá přepnout tak, že naznačíš řez a před potvrzením klikáš znovu na tlačítko clipping toolu, až tam nebude žádná část červeně čárkovaně, tak ti to nechá obě části.
Upravil/a XXL_cz dne 28.03.2013 15:06
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
Dík za radu, nakonec jsem na to přišel, musí se udělat libovolná zeď potom v ní udělat další zeď (v jakýkoliv rozmezích, a doporučil bych jinou texturou, abyste to v 3D viděly) nakonec kliknout, na vchod tedy libovolnou zeď hned první po levé straně (ten panel, znázorněno šipkou).Pak už jen kliknout na naší zeď (vchod) a až bude červená kliknete pravým a dáme carve, a potom delete. Doufám, že to ostatním se (stejným problémem) pomůže.
funkce carve je úplně k níčemu, navíc s tou funkcí mam pocit že když jí použiju tak si zabuguji celou mapu, tož cliping toll je mnohem rychlejší a navíc účinější.
taky jsem ho ze začatku nechapal, ale jednoduše a rychle jsem se ho naucil pouzivat.
Upravil/a Gordon Freeman dne 31.03.2013 10:52
Mam rád banány.
WWW.Databáze-her.cz