Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Ahojte, dělám mapu jailbreak a z poznatků ze spoustě jiných map chcu do své mapy narvat to nejlepší tak, aby byla univerzální. Vím, je to těžký úkol, obzvlášť když teď řeknu, že s hammerem pracuji teprv asi měsíc. Káždopádně, jedna z těch úžasnejch věcí na mapách jb jsou dávkovače zbraní. Nejde mi o to jak a co udělat, to už jsem si zde přečetl a mám představu jak to udělat. Jde mi ale spíš jen o samotný model stojanu. Kde ho seženu, jak ho seženu apod. Děkuji za případné rady .
Ahoj, samotný automat vytvoříš pomocí klasických brushů, které můžeš doplnit několika dalšími věcmi (model zbraně ...). Fantazii se meze nekladou. Přikládám návrh toho, jak by mohly třeba vypadat (soubor .rmf). Můžeš se z něj inspirovat.
Slovis přiložil následujíci soubor: vhe_automat_zbrane.rmfJe vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"
Tak jo, už jsem si jeden udělal. Myslel jsem si, že se to dá třeba stáhnout, nechtělo se mi s tím pyžlat, ale nakonec jsem to udělal ručně. I přesto moc děkuji za radu . Můžete zavřít.
P.S.: Máš to pěkné .
edit: Tak zde dávám odkaz na stažení zatím mé ještě nedokončené zbrojky. Sestavit a ponastavit tak jednoduchý stojan mi trvalo 5 hodin . Avšak stojí to za to. Na to, že s hammerem pracuji jen krátce. http://uloz.to/xj...nyjoke-rmf
Upravil/a Grakon2702 dne 12.07.2013 15:34
Chtěl bych se zeptat ještě na jednu věc. Pomocí pointové entity player_weaponstrip mohu vymazat obsah zbraní, kterých mám u sebe. Existuje nějaká pointová entita, která by vymazala jenom tu část s pistolema? V mojí mapě mám dávkovač rozdělený na dvě části. Samopaly a pistole. Ty samopaly jsou nastavené v pořádku. Ke každému z nich mám přidaný ještě glock a armor. U části s pistolema bych však potřeboval, aby se mi vyměnila pouze pistole a ne celé vybavení. Šlo by to nějak zařídit?
Hmm, to nevadí, přesto děkuji za pomoc. S mapou jsem pokročil trošičku dál. Pokud byste chtěli vidět jak vypadá, zde dávám odkaz na stažení již na skompilovanou mapu: http://uloz.to/xV...nyjoke-bsp.