updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
Zdravím, dělám takovou mapku na jb a skoro jsem dokončil zbrojku. A to je ten problém. Do mapy jsem chtěl spawn CT tak, aby byli na začátku v jákemsi vakuu, který se na začátku otevře. Udělal jsem tedy ten vak, dal do něj ct spawn a pod ním jsem ještě dal entitu triger_multiple a nastavil tak, že v okamžiku, kdy se ho ct dotkne, otevře se ten vak. Problém je ale v tom, že kdykoliv spustím hru, tak je CT vždy zaseknuté. Přitom jsem si dával ještě pozor, aby se náhodou nedotýka stěn, dokonce jsem to i zvětšil celé, ale pořád je zaseklý. Nevíte kde je problém. Přikládám mapu.
Grakon2702 přiložil následujíci soubor: jail_monolight.rmf
Asi je moc k zadní sťeňe, dej ho trochu dál a víc do vzduchu, pokud to nezabere tak to bude těmi dveřmi, ty bych pak nedělal pomocí cylindru ale ručně.
Mam rád banány.
WWW.Databáze-her.cz
Bylo to tím, že byl moc u zdi jak psal freeman. Ten rámeček, co kolem hráče je, doopravdy není jeho rozměr. To je jenom ohraničení modelu. Když vlezeš do properties hráče a změníš model na nějaký nesmysl, pak se ukáže opravdový rozměr.
Opravenou mapu přikládám. Ale jestli s ní budeš přepisovat původní mapu, tak si zkontroluj jestli se u mě nezměnily chybějící textury.
XXL_cz přiložil následujíci soubor: jail_monolight_1.rmf
Upravil/a XXL_cz dne 02.09.2013 09:57
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
Aha, a já jsem počítal s tím, že ten zelený rámeček bylo opravdu ohraničení pro jeho rozměr, v tom byl ten problém. Nedalo by se to nějak nastavit, aby to ukazovalo opravdový rozměr modelu? Každopádně vše teď jede, jak má, děkuji za opravu .
Já to poznám tak, že od toho místa, který se chytá do mřížky je na každou stranu 16 jednotek. A nebo prostě vytvořím 1 spawn, nastavím model na nějaký nesmysl a pak ho nakopíruju.
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru