Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravím, omlouvám jsem nevěděl jsem kam tohle téma založit, ale hledám zajemce, který by se pustil do mapy pro jailbreak na turnaj.. Téma už jsem založil na jednom portálu, ale pochybuju že se tam najde někdo kdo se do toho pustí, proto vás oslovuji zde
Pokud můžu dám sem odkaz, většina je vysvětlena tam, pokud to bude posuzováno jako reklama na jiný portál, tak se omlouvám a překopíruju jen obsah..
Jinak mám za sebou asi 3 jb turnaje a hrači si to celkem oblíbili, takže tahle mapa by hráčum i pořadatelum určitě hodně ulehčila práci ..
Děkuju za přečtení tady máte ten odkaz http://csko.cz/fo...mapu-na-JB
Upravil/a 3k a Jerry dne 04.09.2013 17:58
Čau, vidim že řešite to, že hledate tvořiče map, tak proč se něnaučite tvořit mapy na tehle strance, pokud chceš udělat nějaky bazen se zatačkami, tak si myslim, že k tomu nepotřebuješ nějake buh vi co znalosti v hamru.
Ide o to že naprosto nezvládam zatím nic než udělat krychličku a dotoho dát nějaky fleky na spawn.. Snaha je, ale obávám se že do 3 měísu bych se to nenaučil tak, jak někteří dosáhnout bez větších obtíží.. Učím se vtom, ale jde to strašne pomalu, takže prozatím se obracím na někoho kdo má zkušenosti s výtvorem map, především pro jb.. Takže doufám že mě chápeš, protože ta mapa by měla usnadnit plynulost jailbreak turnaju mnohonásobně a máme v plánu nějaký větší turnájek na vánoce, takže bych si přál aby ta mapa byla na úrovni a ne jen krychle a naházenej kopec atrakcí .. Jinak měla by být i s nějakým vánočním / zimním motivem ..
Jinak bazén ze zatáčkama zrovna néni z mojí hlavy a nevím zda bude vůbec v plánu a čas na něj, ale určitě bych tam chtěl přes 12 atrakcí, což určitě chápeš nebude pro mě jednoduché na začátek ..
Upravil/a 3k a Jerry dne 04.09.2013 18:44
Zdravim s VHE sem se já osobně naučil pracovat během měsíce ne že bych byl nějaký profík ale už na mém oblíbenem webu sem nahodil už asi 6 map a 4 z toho mají být v nejbližší době nahozeny na server ... nejsou to mapy na JB ale na ZM mod ... a podle mého názoru a podle tvých požadavků na takovou mapu by byla potřeba spousta času (+- 2 měsíce) podle časového limitu v kterém by se denně pracovalo ... kdyby ses s VHE od září učil a věnoval se tomu tak už bys možná tu mapu hotovou měl ...