Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Zdravím,
Mám taký menší problém s 3D oknom, keď spustím hammer tak si v 3D okne neviem vybrať brushe, v okne sa dá pohybovať ale nie označovať. Inak všetko funguje ako má..kedže som to nikde nenašiel riešenie (alebo riešenia nefungovali) tak to píšem sem. Hammer mám nastavený podľa návodu tu na webe.
Cream napsal:
Zdravím,
Mám taký menší problém s 3D oknom, keď spustím hammer tak si v 3D okne neviem vybrať brushe, v okne sa dá pohybovať ale nie označovať. Inak všetko funguje ako má..kedže som to nikde nenašiel riešenie (alebo riešenia nefungovali) tak to píšem sem. Hammer mám nastavený podľa návodu tu na webe.
Hoj, skús si stiahnuť a nakopírovať do zložky s hammrom mesu 3D (tvorbamap.cz/down...nload_id=6) mohlo by ti to pomôcť.
Upravil/a bign dne 06.01.2014 10:30
How does the fox feel?