Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Dobrý deň, robím jednu mapu... vždy keď dám save ide a keď dám run tak všetko ide až keď narazí na Base Portal Vis tak Program VHE prestane reagovať... vypne sa z ničoho nič... a MAPA je strašne svetlá.. není tam leak ale k stredu klesaju FPS... dal som tam aj light ale to sa načíta sa mi zdá v tom rune až po Base Portal Vis... takže asi kvôli tomu
Zdravím, VHE se samo vypne? Při kompilaci může dojít k tomu, že kompilace "neodpovídá", ale ve skutečnosti běží dál. Kompilace je poměrně náročná na výpočetní výkon. Pokud spadne sám - vyhazuje nějakou chybovou hlášku?
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"
Tak to je v pořádku. Ten proces neukončuj a nech doběhnout. Bude to trvat v závislosti na složitosti mapy a výkonu počítače. U větších map to může trvat i kolem například 20 minut. Po doběhnutí by se měly v mapě zobrazovat i stíny.
Edit: problémy s FPS můžou mít spojitost s nesprávnou kompilací (chybějící VIS a RAD) nebo taky s wpoly a epoly (to je trošku složitější). Zkus nechat tu kompilaci a napiš jak to vypadá.
Upravil/a Slovis dne 18.07.2014 20:39
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"