Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
sem tam si přijdu zahrát, ale vždy je tam hacker a nikdy admin. Je to škoda, jelikož kvůli takovým cheaterským lamám tam nikdy hráči nebudou, jelikož po pár kolech vždy odejdou.
Backup, dík za zabanování a za odpověď. I když ta mne hodně překvapila. Bez adminů zůstane server většinou prázdný, jelikož hra s cheaterem moc dlouho nikoho bavit nebude :-) A to je škoda, jelikož tenhle portál je alespoň pro mne právě neznámými mapami poměrně zajímavý a rád zaskočím. Ale jak jsem již zmiňoval - většinou je tam hacker, takže opět zase odejdu, jako každý kdo tam zavítá.
jinak: adminů je spousta, jen málo kdo má čas na to, aby ho aktivně trávil na serveru. Můžeš zkusit napsat na chat, když tam zrovna bude online cheater, na chatu většinou někdo bývá
Když jsi na serveru, napiš ve hře /jmuc, připojíš se tím na náš chat a vždy tam někoho, jak výše píše madvee, najdeš. Třeba já, když dostanu echo, tak klidně to CSko zapnu, natočim demo a zabanuju. Ale opravdu nemám čas tam jenom tak vysedávat nebo dokonce hrát...
Dodatek, pokud nevíš, ze hry do chatu po připojení na něj budeš psát vždy, když na začátku zprávy bude vykřičník.
Upravil/a KoRis dne 19.12.2014 10:28
"Chytněme bigna do pytle a deportujme zpět do Maďar"