Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Zdravím som tu na fóre nový. Potreboval by som pomôcť s tvorbou mapy pre zombie escape mod na CS:GO
Môj problém je následovný, nedarí sa my vytvoriť správne boss fight.
Mám na mape aplikovaného bossa aj so všetkými trigrami ale keď dôjde na lámanie chleba ako sa vraví tak bos nereaguje.
Poviem to takto, on moju prítomnosť vníma trigri vedia že som tam aj mu visievajú pokyn ale bos sa nepohybuje.
Neviem čo s tým boss mi stojí na mieste a len jemne sa pootočí na miesto na ktorom som ale nepohne sa za mnou.
S tou decompilaciou som to už skúšal ale je mi to nanič keď na verzií cs:go nejde z mapy decompilovať aj textúry a modely bez nich mám na mape všade kam sa pozriem ERROR
Tady ti asi nikdo ani nepomůže, soustředí se to tu na CS 1.6. Doporučuji zkusit youtube nebo google jestli něco nenajdeš.
Mam rád banány.
WWW.Databáze-her.cz