Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
...skousel sem ruzna mena, predtim mi kompilovat normalne slo
je to poupraveny assault, základ jsem si stahl z tohoto fora.
Upravil/a centaur dne 18.08.2010 21:48
Zkus dát map -> check for problems, třeba to tím půjde opravit.
Pokud ne, tak musíš projíždět ty brushe jeden po druhém a opravovat, takže
map -> go to brush number:
a teď tam budeš vypisovat ty informace z toho logu:
Code
Entity 0, Brush 2: mixed face contents
Entity 0, Brush 6: mixed face contents
Entity 0, Brush 7: mixed face contents
...
Budeš je muset vždy znovu otexturovat, protože nevím jak jsi ten assault upravoval, ale tahle chyba znamená, že jsi mixoval různé druhy textur na jednom brushi - třeba na jedné stěně voda, na druhé láva, na třetí CLIP, na čtvrté ORIGIN, na páté radioaktivní odpad a na poslední obyčejná textura. Takže budeš muset na každý brush nanést vždy jen jeden druh textury.
Pokud si tu mapu dekompiloval, tak se hodně často stává že máš namixovanou normální texturu a texturu sky (to je obloha) nevim jeslti to vadí ale asi jo. A máš staré kompilační tooly stáhni tady ze základního balíčku ZHLT to je z roku 2006 ty máš Qtools z roku ja nevim snad ještě 1998. A já používám VHLT (to je z roku 2010) ty sou podle mě nejdůkladnější ale zase trvaj o něco dýl takže jestli máš starší PC můžeš si nějakou delší dobu na kompilaci finální verze počkat.
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru