Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Ahoj. Robím remake jednej mapy a robím tam dvojo dverí na farebný kód (namiesto čísel sú tam farby :-)). Všetko ide ako má až na to, že keď otvorím prvé dvere, tak sa mi otvoria aj tie druhé dvere a to ja nechcem. Prvé sa volajú Dvere1 a tie druhé Dvere 2, aj v multi_manager to mám tak, tak prečo sa na ten prvý kód otvoria aj tie druhé dvere? Kódy sú rozdielne aj názvy tlačítok.
Vopred ďakujem za rady .
EDIT
Už viem v čom bol problém, no teraz sa mi otvoria prvé dvere normálne, no keď naťukám druhý kod, tak dvere sa neotvoria. Kontroloval som trigery aj multi_manager aj tlačítka.
Upravil/a Hwang dne 20.06.2016 11:56
Ahoj, zkus pohledat v "kartách" (nabídkách nahoře) něco jako entity connections nebo něco v tomto smyslu. Už ve VHE nějakou dobu nedělám, takže nevím přesně jak to tam je. Slouží to pro zobrazení spojení mezi jednotlivými entitami, ostatně jak už název napovídá. Až se ti to povede, zkus najít to nechtěné spojení, které způsobuje tu vzájemnou interakci mezi těmi dveřmi. Neměly by být nijak propojeny. Alespoň za předpokladu, že mají fungovat nezávisle na sobě.
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"