Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Nechce se mi prokopávat celé forko a net, tak se cu zeptat tadyk, jestli neznáte web nebo nějakí odkaz na diskuzy tohoto fora. No k věci, když třeba vemu, předělám si v WINBSPC tu mapu (bsp) na rmf a normálně jí otevřu. Tak když si jí upravím a uložím, tak jí nemám ve svém seznamu map. Nevíte proč??? Zkoušel jsem jestli to není jménem, ale ne e
Upravil/a holinorth dne 20.08.2010 23:15
holinorth napsal:
Nechce se mi prokopávat celé forko a net, tak se cu zeptat tadyk, jestli neznáte web nebo nějakí odkaz na diskuzy tohoto fora. No k věci, když třeba vemu, předělám si v WINBSPC tu mapu (bsp) na rmf a normálně jí otevřu. Tak když si jí upravím a uložím, tak jí nemám ve svém seznamu map. Nevíte proč??? Zkoušel jsem jestli to není jménem, ale ne e
takhle hloupej nejsem, s VHEčkem pracuju už minimálně půl roku jenže nemám takovou fantazii, abych udělal mapu jako třeba de_dust. Proto chcu nějakou origošku a znetvořit jí