Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravím,
mám problém s entitou : game_player_equip | Dělám mód Jail Break ale nechci aby měli "vězni" na začátku pistol...
Přejdu k problému : Když si dám entitu do módu a dám : Properties tak tam nemám na výběr žádný zbraně ...
Mám tam jen kolonku : Name , Team Master
Pomůže někdo ?
S pozdravem Xdozorce
Xdozorce přiložil následující obrázek:
Nejspíš máš špatné FGD. Sežeň si "Counter-Strike .FGD by Hex-a-Decimal". Buď ho najdeš v našem balíčku v "Ke stažení", nebo by měl jít sehnat někde na netu.
Backup napsal:
Nejspíš máš špatné FGD. Sežeň si "Counter-Strike .FGD by Hex-a-Decimal". Buď ho najdeš v našem balíčku v "Ke stažení", nebo by měl jít sehnat někde na netu.
Díky moc a kdyžtak autorizuješ si mě na icq ? (nick : Xdozorce) měl bych na tebe menší dotaz...
Hlavní administrátor portálu jail.tvorbamap.cz http://jail.tvorb...
Backup napsal:
Díky moc a kdyžtak autorizuješ si mě na icq ? (nick : Xdozorce) měl bych na tebe menší dotaz...