Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Hojte
mám docela vážný problém s pěknou mapou. Vytvořil jsem ji z originálního assaultu co jsem si zde stáhnul, skompiloval vše v pořádku (textury co byli „vodnaté“ sem si opravil) mapa mi jde v singleplayeru v pohode ale po té, co ji dám na server ho shazuje konkrétněji když je tam jen 1 hráč tak jede ale jakmile se připojí druhý, napíše se connecting a server prostě spadne. co s tím ?
stejnej problem mame my na serveru taky..a je to s mapama co sme nejak upravovali bo je vytvorili...kamos kterej spravuje nas server rikal ze tam ma bejt jeste format .ztmp a ja ani Xpun sme o nicem takovym v zivote neslyseli
Já sem o tom sice neslyšel ale mám to skoro u každé mapy co sem vyráběl, ale je to blbost. Protože to není potřebný k mapě. (mám to i u lesku_v2 a na serveru se dá hrát)
Podle toho že tam je TMP tak si myslim že je to nějakej dočasnej soubor co se při hraní mapy vytvoří a může se pak smazat.
To spíš bude nějakou chybou na mapě, já bych znovu předělal spawny no můžeš to skusit, třeba si nějaký spawn omylem narval někam kde to dělá bordel, ale stim sem se ještě nesetkal.
Upravil/a XXL_cz dne 15.09.2010 20:26
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru