Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
sory ze zas otravuju ale potreboval bych poradit ohledne potrubi. Potrebuju docilit toho kdyz rozstrelim stenu a udelam do ni diru tk ve stene mam potrubi a ja chci aby po tom co tu stenu znicim a udelam do ni diru aby z toho potrubi zacla unikat para ktera dava naky dmg. Jedine co se mi povedlo ze sa para proudi hned zkrz stenu a kdyz sem do ni pistoli prostrelil diru tk se para vypla a ja nevim jak to mam udelat aby po zniceni te steny zacla z potrubi samovolne nikat para. Diky moc..
Není tam někde náhodou ve flags Start off? Jestli jo, tak to zašktni u všech spritů
Já takové přepínače (toggle) ale nevyrábim, protože to buguje. Já tomu dám název (tomu spritu) a přepínám viditelnost přes env_render.
např.:
env_sprite
name: para
render mode: additive
fx amount: [color=#ff0000]0[/color]
env_render
name: para_on
target: para
render mode: additive
fx amount: [color=#ff0000]255[/color]
env_render
name: para_off