Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Zdravím
často kompiluju nějakou mapu a kompilace se mi sekne u BuildVisLeafs (pouze u kompilace na expert) ...čekám 10 minut a nic...a jakmile kamkoliv kliknu myší spadne celej Hammer.
Nevíte někdo kde je nějaká chyba? (pokud tam teda nějaká opravdu je poněvadž mapa žádnou nehlásí)
Upravil/a m00nw4lk3r dne 22.10.2010 16:56
VIS se u některých map dělá opravdu dlouho, třeba u většiny outdoorových. Hammer by ti každopádně spadnout neměl, to pak musí být chyba na straně OS. Zkus zkompilovat vis na fast, jen na zkoušku, jestli tam není opravdu nějaká chyba. Pokud není, tak nezbývá nic jiného než prostě čekat.