Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Kedze mam vela casu (susedova wpa2 bola prelomena by ja...) tak vam prinasam dalsi svoj trapny navrh o bodovom systeme...
1 . Hodnotenie
K comu by vlastne bolo? napr ked neaky novacik napise prispevok tak bude inak brat ked mu napise novacik a ked admin...
1.1 Umiestnenie
Takze vase hodnotenie by sa v skresanom rezime (hodnost vid 1.2) by sa zobrazovala ked by ste napisali do fora tak pod vasim menom... napr
tom711
mapper
Cele by bolo tam kde je prehlad clena (info.. pocet shoutbox speav atd.) a bolo by tam
Hodnost : mapper
Body : 234 bodov
214 za forum
20 za shutbox
2. body
udelovali by sa asi takto...
1 forum prispevok = 1 bod
5 shoutbox sprav = 1 bod
zasluzna praca = 10 bodov
uverejnenie clanku 20 bodov
vyhra v mapperskej sutazi = 50 bodov
PISEM TO NA MOBILE A TRIKRAT SOM TO PREPISOVAL LEBO SA TO ZMAZALO A UZ MA TO SERE!!!!!
P.S neviem ci by to vobec islo naprogramovat
P.P.S toto je beta ktora moze byt zmeneta
Diky ze ste to docitali az sem
tom711
Upravil/a tom711 dne 27.12.2010 22:02
Time for advertisement!
Vývojársky blog mojich hier www.kockagame.blo...
A ak ma chceš ešte podporiť navštív tiež moj youtube channel „CobaltSVK”
to je hodnotenie ktore nemoze ist hore lebo potom moj ******** mobil zase nieco vymaze...
Time for advertisement!
Tohle hodnocení má zásadní chybu, a to tu, že i ten největší noob může být master-mapper, stačí jen aby spamoval shoutbox a fórum a za chvíli bude jeho hodnost klamat nováčky.
Mám jinou vizi - u každého příspěvku (jak na fóru, tak i v shoutboxu, taky u komentářů, a prostě všude možně) by byla možnost ohodnotit ho buď palcem nahoru nebo palcem dolů. Z tohoto hodnocení by se pak počítalo hodnocení samotného uživatele, nejspíš v procentech.
Anebo by se positaly iba tie prispevky ktore by mali viac palcov hore ako palcov dole A nemusime sa zatazovat percentami....
Time for advertisement!