Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravím, omlouvám jse za neustále dotazy ale to jsem prostě já
1.) Mám dotaz jestli někdo neví jak opravit tento error: Když hraji svojí mapu na nějákém serveru nebo přes new game to je jedno ale BRUTALNE to spamuje konzoli větou Non-Sprite set to glow!
Screen:
2.) Mám dotaz na to jak udělat tekoucí vodu mohl by mi to někdo vysvětlit, díval jsem se tu na všechny články ale tekoucí vodu jsem nenešel.
3.) Mám dotaz na to když dám do mapy sprite ohně tak je zaním čené pozadí a to je vidět i ve hře, tak prosím poraďte jak to můžu sprůhlednit/oddělat.
1, Nejspíš máš u nějaké entity nastavený render mode na glow což smí být pouze u spritů.
2, Pomocí func_conveyor - dáš mu texturu vody která nemá na začátku vyřičník, nastavíš průhlednost a ve flags zaškrtneš non solid. Někde jsem dával vymakanou příkladovku, kde tě ta voda i táhla, zkusím jí najít.
Edit: tady je ta příkladovka.
3, Musíš nastavit render mode na glow (nebo na additive, ale glow je specielně dělaný pro sprity).
Upravil/a Backup dne 15.01.2011 18:42
Map -> Entity report
A teď si pohrajeme s filtrem:
Vlevo vyber Everything;
Zaškrtni Include hidden objects, By key/value a Exact.
Odškrtni By class.
Do prvního políčka pod By key/value napiš RENDERMODE a do druhého 3.
Teď jen chvilku počkej, vyfiltrují se ti ty entity, které potřebuješ.
Pak už jim jednoduše pomocí Properties nastavíš správný render mode.