Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
měl bych dva dotazy: 1. jak se dá dostat do mapy tma?
2. někdy se mi stane, že když dám run a spustim CSko tak že mi mapa v záložce
new game zmizí i když tam před tím byla a já nemůžu zjistit zda li v ní mám nějakou
chybu. Já se tedy chci zeptat, proč mi ta mapa z CSka zmizí? dík za pomoc
1.
tmu dostaneš do mapy tak, že tam kde budeš chtít mít tmu, nedáš světlo . Resp. pokud máš na mysli totálně černou mapu, tak dej do mapy třeba jen jedno světlo a dej ho dovnitř zdi.
2.
hmmm tak to je zajímavé, nemohlo by to být tím, že se pak mapa nezkompiluje kvůli nějaké chybě a proto tam pak není?
Hmm, musíš to zkompilovat se světlama, tj hlvis a hlrad dát na normal, případně fast/extra a vložit světlo někam, kde nebude svítit, třeba do zdi, jak psal Backup. Bez světel to hodí chybu.
Mapa se v tom roletkovém menu objeví, když se do složky maps hodí zkompilované bsp. Když to kompiluješ znovu, to bspko se přepisuje novou verzí. Pokud je v mapě chyba, mapa se nezkompiluje ale původní bspko je smazané. Jinak chyby to píše při kompilaci do toho okna a zapisuje se do souboru nazevmapy.log, kdyžtak to zkopíruj a hoď sem a my se na tu chybu podíváme.
myslim ze máte pravdu, že to je v tom světlě ale zase je pravda že často se mi v CSku ta mapa zobrazila i když v ní nebyly světla a když sem tam udělal změnu....třeba upravil jeden brush a dal zase run tak už tam mrcha zase nebyla a oproti tomu sem tam hrál mapy bez světel takže kdo ví...no zkusim to jak píšete a uvidí se
ten problem mam taky no , treba kdyz chcu znetvorit mapu De_Dust proste ji znicim a ona tam pak neni a to tam je svetel jak nasranejch
Upravil/a holinorth dne 07.06.2010 14:48