Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Můžu se zeptat co je to za chybu když mi to píše toto:
CreateBrush:
Error: Entity 58, Brush 0: outside world(+/-4096): (-10000,805,64)-(-628,10000,4391)
Error: brush outside world
Description: The map has a problem which must be fixed
Howto Fix: Check the file http://www.zhlt.info/common-mapping-problems.html for a detailed explanation of this problem
nevim proč se otym neuděla članek, jinak klikni na Map-Go to brush number- vyjedouti zadavaci řadky kde je #entita(čislo entity napr.:59) a pak tam maš #brush(do ktereho napišeš čislo brushe napr.:2) tet bytito mělo vyhledat brush ktery smažeš a vyrobiš znova.
Stejne nevim je to asi rozbity.... když se podivam na error tak je tam napsana entita a brush a kdyz to zadam tak to napise ze to neexistuje ( !!??
No comment....
už titu mapu čistim ale nevim asi bude lepši udělat tu mapu znova protože 3/4 brushu bude smazanych hlidej si ty chyby tak že jak udělaš nějaky kousek zkompilujto a hned si to opravuj než abys měl pak těch chyb naraz hodně
jinak když tito napiše teš mi některe nešly vyhledat tak sem ti řikal najed to Check for problems některy ty chyby zafixuj a když tam ještě některe chyby zbytou tak to jsou entity ktere si najdi v seznamu entit a najdisije a vymažje
Podle mě má buď mapu mimo mřížky a nebo jí má namáčklou úplně na kraji, nebo se snaží zkompilovat dekompilovanou mapu kde je většina brushů poškozených, a spravením se natáhnou úplně někam mimo mapu do nekonečna. To se mi děje třeba když se mi nějak povede vyrobit Invalid solid structure tak, že nejde tlačítkem fix opravit, pak to při kompilaci píše že je ten brush mimo.
A nestraště že bude potřeba celou mapu znovu, podle mě to bude tak maximálně 8 - 10 brushů.
Upravil/a XXL_cz dne 01.03.2011 19:44
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru