Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Cavte,na Cs portali kde vytvaram mapy mi hl Admin povedal ze ci by som nevedel vytvorit taku mapu aby sa hracom nacitaval len ten priestor kde prve su a nie cela mapa. Tak prosim vas pomozte mi ak sa to tak da nejak urobyt.
Jak to myslíš? Aby se mezi jednotlivými částmi procházelo Loadingem? Nebo třeba tak jak je to v Surf mapách? Nebo aby se jen vykreslovala potřebná část?
Asi to myslel jako když v Half-Life procházíš do další mapy přes triger_changelevel. Ale to nepude.
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru