Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Cf lidi opat mam otazku sry ze vas furt otravujem ale tak ked uz robim mapu nech je poriadne spravena no takze chcel by som sa spytat ze ako vlozim do mapy taky ,,podpis,, myslim ako taky plagat nebo co to je na mape kde je napisane napriklad MAP BY LOLEQ a podtym www.tvorbamap.cz
a este jedna vec... spravil som si gulomet a v pohode mi striela... chcem ho otocit a striela mi bokom alebo zo zadu ako mam spravit,respektive nastavit kde je predok hlavne a ze odtial maju strielat tie naboje? uz som to tu sice pisal ale nikto mi neodpisuje tak pls napiste mi ak viete
[bcolor=#000000][color=#ffffff]DAKUJEM VAM [/color][/bcolor]
Upravil/a Loleq dne 27.04.2011 14:31
[color=#0000ff]PLS HELP ME [/color]