Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdarec, mám takový tak trochu banální problém. Mám rozpracovanou mapu, ve které je sklad. Ve skladě je tma a musel bych tam vložit hodně entit light aby tam bylo trochu světlo. Zkoušel jsem light_enviroment, i obyčejné light ale nebylo to ono. Neví někdo, jak to udělat pomocí co nejmíň entit, popř. žádné? Mimochodem v dekompilovaném cs_assault v té hale není světlo ani jedno. Jak na to? Předem dík za odpovědi. Jestli to někomu pomůže tak v té mapě je i kousek exteriéru (střecha skladu).
I ♥ VHE
Pokud máš v mapě skybox, určitě použij light_environment. V assaultu nejsou žádná světla, protože existují textury, které vyzařují světlo. Pokud máš uvnitř nějaké textury zářivek, můžeš jednoduše udělat to, že si najdeš ve složce s hammerem soubor lights.rad, do kterého přidáš název textury té tvojí zářivky. Do toho souboru se to zadává v tomhle formátu:
nazevtextury <cervena 0-255> <zelena 0-255> <modra 0-255> <svitivost>
takže třeba bílé světlo:
bilazarivka 255 255 255 1000