Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Zdravim,
po menší době se znovu obracím na vaši radu. Problém je v tom, že když ve VHE udělám decal (pomocí Apply Decals [shift+d]), tak se ve VHE zobrazí v pořádku, ale ve hře po něm není ani stopy.
Pro představu přikládám screen.
Nevíte někdo, čím to může být, popř. jak to vyřešit? Ocením každý inteligentní návrh.
Dominio přiložil následující obrázek:
Mě to taky dělalo ale jen u normalních textur .Podle mě se daj dělat jen decals ty černobíle co jsou dole.No nevim.
Podívejte se na mě ,ted na svého muže ,zase na mě, ,on neni já ale muže si tak připadat když začne používat VHe.
Jo a to bude es_ ? jestli jo tak to se těším. Podívejte se na mě ,ted na svého muže ,zase na mě, ,on neni já ale muže si tak připadat když začne používat VHe.
Nojo, to mě nenapadlo Díky moc, jde to. Chtěl jsem si ušetřit práci od dělání zbytečnejch brushů..
Btw. ano, dělám es_ Jsem rád, že sis všiml. Bohužel moc es_ jsem nehrál, takže nevím, jak to bude s hratelností