Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Ahojte, mam takovej problem. Vcera sem kompiloval mapu aim_worms z csg,bsp,vis a rad. CSG a BSP dobre skompilovalo ale vis a rad dako zblblo. Mam slaby pocitac tak asi kvoli tomu. Ta mapa uplne vyzerala bez Lights takze ako keby sa to neskompilovalo. Potom som sa rozhodol ze to dam kompilovat u brata. Vsechno slo v pohode. Sice HDD malo 53C ale si myslim ze stim nema nic co suvisiet. Errory a warningy ziadne. Ale hrat sa neda. Spustim a vypise error: Bad Surface extens 320/0 at position(1472,1373,1536). Kukol som sa tam na tu poziciu, je to koniec jednej casti na skybox. Ale zaujimave je to, ze ked som to teraz skompiloval na mojom PC tak to ide. Na VHE pouzivam kompiler taky, ako je vo balicku full.zip. Ale na bratovom, kde som to full kompiloval, som mal najnovsie tooly, stiahnute zo zhlt.info :/. P.S. Na mojom PC som konvertoval bez VIS a RAD. P.S. Pouzival som tieto prikazy: