Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Mapa aim_mad3 má zabugované spawny. Mapa je totiž rozdělena na dvě části, na dvě malé fy mapky. A téměř každé druhé kolo se stává, že se hráč spawne tam, kde neá protihráče (nebo mu žádné nezbydou), takže T v jedné, CT v druhé části (trošku nedomyšlené). Sice se každý může sám zabít, ale to rozhodně není nejlepší řešení, obzvlášť když se to pořád opakuje. Navrhuju mapu smazat.Autor si jí jistě dokáže opravit.
ano souhlasim spawny sou nejspis jen funkcni proti 3 vs 3 a co potom kdybi se hrala ve 32 hracich?navic mapa je castecne okopirovana z grazzy_jump(mohl udelat svuj)
Mam rád banány.
WWW.Databáze-her.cz
yop zmažu ju, na serveru je opravená verze aim_mad4, takže nejni problém..chyba byla, že jsem měl o spawn navíc.. a Gordone mapa je funkční pro 16 hráčů (8v8),a tamto je Crazyjump, ne to cos psal, v mapě jde o propojení 2 map, které si jistý člověk přál spojit čili je to mapka na přání
Edit: Gordone sorráč za palec dolu, já píšu z mobilu a ono mi to občas při načítání stránky odskočí a já tak kliknu jinam než jsem chtěl..
Upravil/a Lentilko dne 02.10.2011 21:14