Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Čaute!
Neviete, prečo mi jnejde zvuk spustený func_butoonom?
Vytvoril som si tri zvuky, prehodil som ich do .wav-u a uložilo som ich do cstrike/sounds/jail_fiesta... Vytvoril som si tri tlačítka a dal som im targety na sound1, sound2, sound3, a vo flags som im zaškrtol dont move a toogle. Vytvoril som si ďalej tri ambient_generic, ktoré mali name sound1, sound2 a sound3 a každému som nastavil iný zvuk zo zložky. Vo flags som im zaškrtol Medium Radius a Start Silent. Skompiloval som to a nejde to...
Help...
@Gordon!
Skusil som to a nič sa nestalo.. jediná zmena bola, že ja sa ne tej texture buttonu menia tie farby, tak keď bolo toogle zaškrtnuté tak to po aktivovaní zostalo vždy zelené, no tentoraz sa po asi 3 sec zmenilo naspäť na čevenú (textura +0BUTTON4)
1. mas tie ".wavka" v spravnom formate? ( 8bit, mono, PCM.)
a ak to nebude toto takpotom toto
2. ak mas tie zvuky nastavene na "toggle" akoze aby hrali dookola stale kym sa opat nestlaci button, musis mat tie soundy nato patricne osetrene. Znamena to, ze im musis nastavit takzvane "cues" teda oznacit zaciatok pesnicky a jej koniec v tom ".wav subore. (napr. v programiku GoldWave).