Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Zdravím, děje se mi to, že boti jen poskakují poblíž spawnu ale ani CT ani T neběží k plantu. Když mám bombu já a položím ji na plant, tak CT pořát poskakují kolem spawnu a že jim nad hlavou tiká bomba je vůbec nezajímá. Skusil jsem smazat plant a předělat mapu na CS - dal jsem tam jednoho hostage a oblast pro záchranu hostage ale boti zase nic nedělaly. Mapu chci ale DE, tohle bylo jen na zkoušku.
Nojo, jaké máš boti? Zákaldní nebo nějaké stáhlé? Ty základní stojej zaprd na vlastních mapách, pokud nejsou velké cesty jako v dustu. Zkus si stáhnout jiné, nějaké promakanější. Mapu botům nepřispůsobíš jentak, boti se musej přizpůsobit mapě.
OK, díky. Stejně se na té mapě bude hrát na serveru, takže mi až tak o ty boty nejde. Jen jsem si to chtěl vyzkoušet s botama, ale když sou až tak blbí, tak na ně kašlu.
Být tebou bych zkusil RealBoty (boti, kteří budou běhat po cestách kudy běháš ty) nebo PODBoty (boti, kteří běhají podle waypointů, které jim nastavíš; manuální tvorba waypointů ti nějaký ten čas zabere, ale je rychlejší než manuální tvorba waypointů pro zboty).