Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Potreboval by som vašu pomoc, konkrétne odpoveď na jednu otázku.
V čom je problém?
Mám v mape 32 player spawnov (16T/16CT). Testoval som mapu s botmi, postupne som pridaval do full. Všetko fungovalo ako má, avšak pri 32 zaplnenych slotoch, na ďalšie kolo to zabilo 6, niekedy 7 botov vratane mna. To sa opakuje každe kolo na začiatku.
Skúšal som postupne uberať botov aj player spawny, ale robilo to aj pri počte slotov napr. 24. Skúšal som poprerábať player spawny nanovo, problém zostal. Jedinú vec čo som upravoval na player spawnoch bol "Yaw" aby boli natočený spravnym smerom.
Stretli ste sa s niečím podobným? Raz som to už videl na nemenovanom serveri, kde to napr. na aim mape robilo pri pocte 6CT na 6T , ze to zabilo dvoch-troch na zaciatku a nechcel by som aby sa to stavalo na mojej mape. Je to len nejaky lan bug (i ked som sa s tym stretol sice aj na online serveri), alebo sa to da opraviť?
Prikladám náhľad:
edit: Teraz som zistil ze to killuje len CT stranu, ak je v CT teame viac ako 11 hracov, vsetko ostatne nad 11 killne.
edit2: Forget it, problém vyriešený, ak to niekomu pomôže do budúcna tak problém bol v tom, že spawny boli priliš blízko pri sebe.
Upravil/a lynx dne 20.12.2011 13:10
Jo to sem chtěl napsat že jsou spawny moc blízko u sebe, ale nakonci sem si přečet že si nato přišel.
EDIT: Zajímalo by mě kdo dal dominiu ten mínus za pochvalu. Sem to trochu opravil, snad nevadí. (backupe neber to jako nesmyslné hodnocení, dal bych ten plus i bez toho - stejně by mu poradil když by nato nepřišel sám.)
Upravil/a XXL_cz dne 20.12.2011 21:41
Řešení časté chyby: Správné umístění cska a hammeru
XXL- já to sice nebyl, ale podle mě to je zbytečnej příspěvek.. Kdybych to napsal já tak jsem uthumdownován..
A skloňuj to správně když to má v podpisu
Upravil/a Lentilko dne 20.12.2011 21:37