Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
1. Nechceš tam tlačítko? Tak ho tam nedělej. Co ti brání v tom, udělat z nějakého bloku func_button? -> To pak odkážeš na game_player_equip.
2. Příště by sis mohl to po sobě zkontrolovat, třeba ten odkaz na obrázek máš špatně naodkazovaný.
Čti články a používej mozek. Odkazy ti na ně dávat nebudu, na to už seš dost velkej.
Použiješ tlačítko, počítadlo, něco co ti tu zbraň dá, a nakonec vypneš ten model.
Víš jistě že chceš mít pro každou zbraň 9 modelů? Když tam těch zbraní budeš mít hodně, tak tam budou vysoké ePoly a tím pádem i se mapa bude v té části sekat. Doporučuji ti přečíst si článek o r_speeds.
Upravil/a Dominio dne 18.05.2012 13:06
Je síce pekné ,že tu sú nato články ,ale niektoré neviem či bude dobré do toho zapojiť alebo ako to nastaviť atď .....modely zbrani chcem dať v pomere hráčov to bol iba príklad.
Myslel som si ,že to je stránka na tvorbu map ,kďe mi poradia a nie ,že mi budú vypisovať ,že mám použiť mozog ...
Upravil/a NxoRT dne 18.05.2012 13:17
Víš, někdy se použití mozku nevyhneš. Poradil jsem ti, jak to vyřešit. Přesný popis ti psát nebudu, když už je to vše popsané v článcích. A pokuď si myslíte, že jsem línej to napsat, máte pravdu. Stejně tak jako on je línej si to najít.
a na zmizení modelu se myslím používá env_render, ale nikdy jsem to nepoužil
Je vám něco nejasné? Kontaktujte mě prostřednictvím soukromé zprávy zde na portálu.
"Radši se zeptat a být minutu za blbce, než být celý život hlupákem"