Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
čau mam tu taky problem nevim jestli jeto compem ale když zapnu vlastni mapu v CS tak bud mi nenačte a když načte tak když se otočim o určity uhel tak se mi to lagne (u normalnich map to neděla). Vše co mi radili na chatu jsem udělal. Mapu mate v příloze. Jinak dík za všechny odpovědi.
J0ck3r přiložil následujíci soubor: mapa.rar
1. Máš tam LEAK větší než ozónovou díru nad Antarktidou.
2. Mapa je prasácky udělaná - "mimo mřížku", dělej mapy tak, aby základní objekty (zdi, bedny, atd.) byly alespoň v mřížce o jemnosti 16.
Kromě toho:
1, Nejde spojit dvě entity dohromady - ta loď ti fungovat nebude, rozhodně ne ovladatelná (neovládaná hráčem by šla přes 2x func_train).
2, Takovéhle kvantum vody se bude všem strašně sekat.
3, Otevřené mapy nemají v CSku smysl - je to pak AWP mapa a všem se to cuká, protože je odkudkoli vidět kamkoli.
no jsem se dival ale ja tam žadny Leak nemam. Tu 16 misliš tlouštku ??. Lod sem vymazal tak v tym přiloženym souboru neni mislim. aji bych ji nedělal ale chcu to vice přibližit k faktu .