Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
ide o zmenu predvolenej zbrane po spawne, vidím že forum je už hodne dlho mrtve, no aj napriek tomu som tam začal tému, tak ak by niekto vedl poradiť, vopred ďakujem a dojdite zastrielat na http://BRUT.me
Caute Borci žije to tu ešte? aspoň kúsok? ja som z BRUT.me Portálu, asi posledného živého na skcz scéne, ktorý sa zaoberá aj gldsrc hrami, máme aj online servery, robíme na prerábke mapy a nevieme si s jednou vecou pomôcť.
Čaute .
Každý mi říka že nemam zkompilovaný vis a rad a vždy se ptam jak to mam udělat a neodpovidatemi.
Kompiluju na expert +u csfg mam wadectet (nebo jakto je)
jak mam tedy kompilovat vis a rad?????
Podívejte se na mě ,ted na svého muže ,zase na mě, ,on neni já ale muže si tak připadat když začne používat VHe.
VIS a RAD jsou světla a stíny, Když tam nejsou, mapa je světlá (nejsou tmavé místa), a hlavně je tam malé FPS. Mapa je skoro nehratelná. U kompilace na expert by jsi měl mít zaškrtlé nejlépe všechny body. VIS je vis_exe a RAD je light_exe. Taky v mapě nesmíš mít error. Například LEAK, sice ti to mapu skompiluje a nevyhodí ti to error( tedy nepřeruší kompilaci), ale v logu to bude. Pokud tam máš LEAK, tak se automaticky neskompilují VIS a RAD.
Upravil/a Dominio dne 13.06.2011 22:06