Ahojte, po siedmich rokoch som sa nostalgicky pozrel spat na toto forum a ono este stale existuje Nedokazal som si obnovit stary ucet, email uz je zruseny tak aspon takto sa hlasim
Dufam ze mi poradite lebo uz som googloval zopar hodin ale nic podstatne som nenasiel. Mam problem s base patches max je 65k lenze pri kazdej mape co robim mam aspon 120k niektore mapy co som videl maju 20x viac objektov a su 5x vacsie a nemaju s tym problem. Nasiel som navod na stranke v ktorom je napisane ako zredukovat base patches na maximum ktore je 65k lenze mne ani jedna metoda nefungovala skusal som scale objektov, okolo mapy som spravil box lenze po skompilovani mapy sa nedalo hrat vsetko bolo cierne tak som na ten box dal hollow lenze potom som mal este viac base patches ako minule, skusal som aj skybox ale stale sa mi pocet base patches len zvesuje, dokonca som skusal aj pridat pri kompilacii mapy -sparse lenze to je tak ako ked zaskrtnem "No" v "RAD" ked dam run, cize v mape niesu tiene a fps je medzi 10 - 15 a skusal som aj nullovat ale to je naprd to mi znizi base patches tak o 2000 max.
no, nullovanie rozhodne pomohlo mne, potom scale a nakoniec asi najdôležitejšie veci:
1 ak máš Carvované alebo Clippingované alebo Vertexované brushe (pozor, nie podlaha alebo steny), tak ich premeň na Entity
2 ak máš viac objektov toho istého typu, (modré textury, krabice, viac skiel) tak ich premeň na 1 spolučnu entitu
3 neviem., ako si to hladal, keď ešte v "Diskuze fora" je článok, čo som založil a su tam tieto rady a ešte iné napísané...