updatovali sme na našom http://BRUT.me Portali mašinu s hernými servermi a ostalo nám nejaké miesto pre ďalšie servery hlasujte v ankete alebo pridajte aj svoj nápad, aký by sme mohli spustiť http://brut.me/vi...amp;t=5184
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 39
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server!
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : lynx
[AMXBANS] Reason : ' ab '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ tvorbamap.cz
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37162374 '
[AMXBANS] Your IP : ' 85.248.148.29 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check
Týmto žiadam o unban, vážne nemám potrebu cheatovat, ani som takú potrebu nikdy nemal , sám to odsudzujem. Vážne netuším ako som mohol dostať ban za ab (co mi lichotí teda xD), ked som aj tak polku vecí netrafil čo som chcel =D. Csko hrávam cca 5rokov, z toho 2 roky ligu. Za rychly unban Dakujem
zajímavý ... vždycky každej hraje CSko 5-6 let.... nikdy jsem se nesetkal se začátečníkem :D at je to lama nebo skill, hraje to prostě 5 let! :)
"Chytněme bigna do pytle a deportujme zpět do Maďar"
Môžem ti poslať odkazy na rôzne portály kde som registrovaný, na ligy kde hrávam. Môžeš si to skontrolovať, dátumy registrácií, moje výsledky, moje demá. Dovediem ti Quantum adminov ktorý ti dosvedčia ako hrávam, ako dlho hrávam a kde hrávam. Alebo ma môžeš kľudne spectiť aj hodinu. Ak nájdeš náznak wh, ab, alebo čokoľvek podozrivého tak klobúk dole . Fakt nechápem ako som mohol dostať ban za ab)
to posoudím radši z toho dema....
jinak oká, at si tě můžu prověřit, dej mi: jména adminů na portálech, ICQ na ně, jména portálů, tvoje datumy registrací, seznamy tvejch týmů, datum narození, číslo pojistky, číslo konta, PIN, adresu, fotku tvojí sestry ..... ( )
Upravil/a KoRis dne 27.10.2011 15:32
"Chytněme bigna do pytle a deportujme zpět do Maďar"